Zalencentrum

De Oude Molen Haaksbergen

Zalen en biljartcentrum sinds 1963

Sinds 1963 in bezit van de familie Westendorp, eerst Bernhard en Minie. Welke jaren in de veldmaat uitbaters zijn geweest van "Het Parochiehuis", en het in de jaren 60 tijd vonden voor wat nieuws. Daarna door Han en Anita.
Maar ook voor 1963 ook al jarenlang in gebruik als café, toen nog "De Wieke" waar vroeger de boeren uit de omgeving een borrel (of twee) kwamen drinken als ze hun graan hadden afgeleverd in de molen.  
In de loop der jaren hebben zowel molen als café hun oorspronkelijke functie een beetje verloren. Andere technieken van malen zorgden voor verval van de molen. Na een grondige restauratie begin jaren '90 staat hij er weer bijzonder mooi te wezen. Ook het café heeft in de loop der jaren een aardige gedaantewisseling ondergaan.

Van klein buurtcafé tot een zaal met een capaciteit van ± 300 personen. Biljarts die kunnen verdwijnen in de grond en een schuifwandensysteem
zodat de zaal op te splitsen is in verschillende ruimtes. Het gehele pand is aangepast aan deze modernere tijd. Zo beschikt iedere ruimte over een beamer met scherm, draadloze microfoons en ringleiding. Door de verschuifbare wanden en flexibele indeling met twee toiletgroepen is Zalen centrum De Oude Molen geschikt voor iedere gelegenheid. Denk aan bijvoorbeeld bruiloften, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, diners, buffetten, koffietafels en vergaderingen. 
Door de groeiende vraag naar catering op locatie, hebben wij ons assortiment uitgebreid en kunt u bij ons ook terecht voor iedere vorm van catering. 

oude-molen-1

Uitbreiding

De laatste uitbreiding betreft een serre voor 30 á 35 personen en een terras voor ± 50 personen naast de molen waar iedere donderdag t/m dinsdag (tussen 16:00 en 20:00) de heerlijkste ambachtelijke pannenkoeken geserveerd worden.

In de Zomer van 2015 renovatie. Nieuwe Kleuren, nieuwe inrichting nieuwe look voor de hele zaal, voor foto verslag hou onze Facebook pagina of de berichten uit ons archief

Leuk feitje

De wieke - De Oude MolenWist u dat met de overname van Bernhard en Minie Westendorp de naam "De Oude Molen" al in gebruik is genomen. Het café heette daarvoor "De Wieke". Tot op de dag van vandaag is die oude naam nog steeds in de volksmond in gebruik.

 

Nieuwe look Zalencentrum De Oude Molen

In juli 2015 hebben wij de grote zaal grondig gerenoveerd, een compleet nieuwe look en feel aan ons etablissement meegegeven. Voor een complete impressie van de renovatie bekijk ons archief of volg ons op Facebook of Google+

Comments are closed