Pannenkoekenrestaurant

Pannenkoekenhuis De Oude Molen, het ontstaan, het verhaal, het succes!

In 2003 hebben wij ons zalencentrum uitgebreid met Serre en Terras. In eerste instantie voor kleinere feestjes, partijen of recepties. 

Zowel Han als Anita zijn in hun beginjaren beiden werkzaam geweest in een pannenkoekenrestaurant. Han als kok en Anita in de bediening. Na enig overleg onder de beide eigenaars hebben zij besloten in 2014 om proef te draaien met een pannenkoekenrestaurant. Na het daverend succes in dat jaar met het pannenkoekenrestaurant, is besloten om vanaf januari 2015 6 dagen per week deze ruimte in te richten als pannenkoekenhuis.

Kom genieten in ons pannenkoekenrestaurant, in alle rust in onze serre of in de zomermaanden op het terras onder de molen, van heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken, een heerlijk kopje koffie of thee of onze reuzen sorbet.
Voor de kinderen voldoende vermaak en speciale kinderpannenkoeken. 

Betaalbaar en gezellig, voor het hele gezin.

Het pannenkoekenrestaurant is iedere donderdag t/m dinsdag geopend van 16:00 tot 20:00 en in overleg zijn er op andere tijden veel mogelijkheden. Heeft u speciale wensen of allergieën, neemt u contact met ons op, dan houden wij hier rekening mee.

Comments are closed