Vernieuwde Biljartzaal

Na de Grote zaal hebben we ook de biljartzaal grondig onder handen genomen en is de biljartzaal klaar voor gebruik, rust en reinheid waren ons streven. Hieronder vindt u een overzicht van nieuwe indeling voor een feestje van 50 personen

 

Biljartzaal Ijskar

Storende bekerkasten van de muur, waardoor de pronkstukken van de biljartverenigingen nog beter en mooier uit komen. Maar ook rust en reinheid zijn een groot punt van verbetering in deze vroegere “rommelige” zaal. Nu ook rustig en modern, bij de tijd voor ieder feest, partij, koffietafel of vergadering. Vanzelfsprekend ook nog steeds de gezelligheid van een biljart-café wanneer de biljarts uit de grond zijn.

De vernieuwde biljartzaal doet weer fris en modern aan, evenals de rest van ons pand, door frisse kleuren, een laagje frisse verf en minder “storende factoren” aan de muur.

Kortom, onze vernieuwde biljartzaal is ideaal voor elke gelegenheid. Wij zien u graag!

 

Biljartzaal Bekerkasten

 

 

Wij zien u allen graag voor een “middel groot” feestje, receptie of vergadering. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Want onze “biljartzaal” is ook zonder biljarts weer een feest om te zijn.

En zoals altijd, In overleg is veel mogelijk!

 

Biljartzaal schuifwand

Comments are closed